Op zoek naar echo's?

echo's
Zwangerschapscontroles UZ Leuven.
Overzicht van alle zwangerschapscontroles, onderzoeken, tests en echo's' tijdens uw zwangerschap. Maak een afspraak. Op deze pagina. 9 weken: intake. 12 tot 14 weken: 1ste trimester screeningsecho. 15 tot 17 weken: zwangerschapscontrole. 18 tot 22 weken: 2de trimester echo. 24 tot 28 weken: zwangerschapscontrole met suikertest.
nbb zwarte lijst
Echo's' Geboortecentrum PUUR Verloskunde, Echo en Kraamzorg.
Bij de 20 weken echo screenen we de gezondheid van je baby. Als het nodig is, worden er meer echo's' gemaakt; bijvoorbeeld voor de groei of de ligging van de baby. Ook kan je bij ons een pretecho laten maken.
tempur
Echografie tijdens zwangerschap UZ Leuven.
Tijdens de echo mag u zelf niet filmen. Aantal echo's' bij zwangerschap. Het Riziv betaalt 3 echografieën terugbetaald 1 echo per zwangerschapstrimester. De eerste echografie tussen 8 en 10 weken valt buiten de 3 terugbetaalde echografieën en wordt u dus aangerekend.
geld lenen
Echo's' tijdens je zwangerschap.
Emotie en relaties. Echo's' tijdens je zwangerschap. Je krijgt tijdens je zwangerschap allerlei echo's, om jouw gezondheid en de ontwikkeling van je baby tijdens je zwangerschap op te volgen. Sommige echos vallen onder de routinecontroles de 20-wekenecho, voor andere kun je zelf kiezen de pretecho.
Echo's' de Verloskundige KNOV.
Indien er een klacht is over het functioneren van een echoscopist die lid is van de BEN, is het ook mogelijk om die klacht bij de klachtencommissie van de BEN neer te leggen. Zoek een verloskundige bij jou in de buurt.
Echografieën.
De positie van het kindje tijdens het onderzoek, de hoeveelheid vruchtwater en de lichaamsbouw van de moeder zijn factoren die het onderzoek kunnen bemoeilijken. Niet alle afwijkingen kunnen worden opgespoord: sommige aandoeningen zijn niet echografisch aantoonbaar of zijn eenvoudigweg niet zichtbaar.

Contacteer ons