Zoeken naar oehoe

oehoe
Oehoe in het Rivierenhof Provincie Antwerpen.
Hij zag er plots een grote roofvogel geruisloos wegvliegen: een Oehoe. Deze zeer grote uil ging achter de serre in een naaldboom zitten waar hij prachtig op beeld werd vastgelegd door Kris De Rouck, groenmedewerker in het Rivierenhof en ervaren vogelfotograaf.
persoonlijke lening
Oehoe Natuurpunt.
De oehoe deinst er zelfs niet voor terug om een egel te vangen en is dan ook een specialist in het verwijderen van zijn stekels. Waar leeft de oehoe? De oehoe komt voor in grote delen van Europa en Aziƫ.
geld lenen
Schooltv: De oehoe Beleef de lente.
Dit is de eerste keer dat deze bijzondere vogel voor de webcam broedt. De oehoe is vooral s nachts actief maar dankzij de webcam kunnen we de uilen volgen. Een oehoe legt gemiddeld 2 tot 4 eieren. Het mannetje speelt vooral de eerste weken een belangrijke rol.
wc decoratie
Oehoe Bubo bubo Waarnemingen.be.
Een bekend punt waar deze soort kan worden geoberveerd is de Encigroeve nabij Maastricht. Oehoe Bubo bubo ETI Bioinformatics. Oehoe Bubo bubo: 1 stemmen. Oehoe Bubo bubo adult: 29 stemmen. Over deze soort. Kaarten Statistieken Foto's' Spectrogram Geluiden Oehoe Bubo bubo adult: 29 stemmen.
gazelle
HERKEN DE OEHOE YouTube.
De meeste voedselconcurrenten worden dan ook zonder veel problemen uit het territorium verjaagd. De roep van de oehoe is een oehoe dat op grote afstand te horen is. Aan deze roep heeft de vogel zijn naam te danken. De oehoe is actief tijdens de schemering, maar vooral ook s nachts.
Oehoe Bubo bubo Waarneming.nl.
Oehoe Bubo bubo ETI Bioinformatics. Oehoe Bubo bubo: 4 stemmen. 2014-04-15 Hilvarenbeek Beekse Bergen Safaripark Paul Cools. Oehoe Bubo bubo: 26 stemmen. 2014-04-10 Hilvarenbeek Beekse Bergen Safaripark dirk eykemans. Oehoe Bubo bubo: 16 stemmen. 2013-08-24 Maastricht Sint Pietersberg Noord en Encigroeve Jo Hermans.
Oehoe Sovon.nl.
Broedsucces en overleving. Twee onvolledig gedocumenteerde meldingen daargelaten, broedt de Oehoe vanaf 1997 jaarlijks in ons land. Aanvankelijk nestelde hij alleen in Zuid-Limburg, maar vanaf 2002 kwamen ook Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant aan de beurt. De vestiging in Nederland was onderdeel van een uitbreidingsgolf in Duitsland, volgend op uitzetacties in de Eifel en herstel van populaties elders.
Oehoe geluid / zang beluisteren.
Oehoe WNF.
De oehoe is de grootste uil: 2 keer zo groot en 10 keer zo zwaar als een ransuil. Ook van de overige ruim tien oehoe's' is de oehoe de grootste: hij heeft bijvoorbeeld bijna het dubbele gewicht van de Amerikaanse oehoe.
Oehoe.
De Europese oehoe maakt door een luid geroep duidelijk dat hij de bezitter van het territorium is. Omdat de Europese oehoe zich haast niet laat zien, is het moeilijk voor onderzoekers om hun leefgewoonten te onderzoeken. Om de voedselgewoontes te onderzoeken gebruiken ze daarom de braakballen van de uilen uit een bepaald territorium om te onderzoeken wat zij eten.
Oehoe Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Home / Totems / Totemzoeker / Oehoe. Deze grote uil heeft zijn naam te danken aan zijn roepgeluid. Door zijn imposante verschijning heeft hij weinig vijanden. Hij is waakzaam en als hij onraad ruikt, zal hij elders een rustige plek zoeken.
Oehoe Wikikids.
De naam komt van de kreet van de oehoe: Oehoe, oehoe!" Aan zijn oranje ogen kan je zien dat hij een nachtjager is en goed kan zien in het donker. De Oehoe is de grootste uilensoort die in Nederland voorkomt.

Contacteer ons