Op zoek naar pretecho oostende?

pretecho oostende
Zorgeloos zwanger? /// Huisartsenpraktijk De Katteie te Oostende Dokter Pollet Christel.
ECHO: PIEP, HIER BEN IK Bij uw eerste bezoek aan de gynaecoloog wijst een inwendige echografie uit hoe lang u al zwanger bent. Medisch gezien zijn er daarna maar drie echografie├źn nodig: een eerste rond 12 weken om grote problemen bij de foetus uit te sluiten en om te helpen het risico op chromosoomafwijkingen te berekenen, een tweede rond 20 weken om eventuele afwijkingen in meer detail op te sporen en een derde rond 32 weken om de groei en de ligging van de baby te controleren. In veel gevallen wordt bij elke controle echter een kleine pretecho uitgevoerd.
gezondheidscoach
Alles over de pretecho Babyplaza.
Veel ouders kunnen geen 9 maanden wachten om hun kindje van kop tot teen te bekijken. Gelukkig bestaan er tal van fotostudios waar je terecht kan voor een pretecho, vaak zelfs in 3D. Wat kan je verwachten van een pretecho?
lening
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
maloupiote
F.A.Q.
Voor de mama, maar ook voor de papa, grootouders en kinderen, kan een 3D pretecho op gevoelsvlak een meerwaarde betekenen. Een roze wolk, dat groeiend bollend buikje waar je soms hoopt een rits te hebben om even tussendoor in die buik te kunnen piepen.
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil.
9maand Forum Zwangerschap pretecho in buurt van Brugge.
Zwangerschap en geboorte. pretecho in buurt van Brugge. Dit onderwerp heeft 14 reacties, maar geen enkele hiervan valt binnen de huidige actieve periode. Als je de reacties toch wil zien kan je op deze link klikken om ze te tonen.
Baby.be Waar 3D-echo laten makenForum.
ik weet dat er net een nieuw bureau geopend is in oostende babyzoom, maja redelijk ver he voor van antwerpen te komen ik heb er op 12 maart een afspraak, ben benieuwd! c for 9 in kortrijk ziet er anders ook goe uit, wel moeilijk om er binnen te geraken naar t schijnt! qua afspraak maken heb dus nog geen ervaring met een bureau, weet er juist enkele zijn! 15/02/2012 132032: Signaleren Antwoorden poohkes. Wij hebben de onze in Sint augustinus laten maken op aanraden van mijn gyn.Bij dokter Loquet die gespecialiseerd is in aangeboren afwijkingen, maar dus evengoed de echo wil doen als pretecho.

Contacteer ons