Meer resultaten voor Pret-echo

Pret-echo
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil.
lenen
Alles over de pretecho Babyplaza.
Wanneer je een echobureau kiest dan is het toch aan te raden even na te gaan of de echografie wordt uitgevoerd door gediplomeerde mensen, je verwacht toch een diploma medische beeldvorming of gelijkwaardig voor iemand die dit soort activiteiten uitoefent.
lenen
Is de pret-echo BabyWatcher veilig? gezondheid.be.
Delen Whatsapp Tweet Mail. tips Sinds 2015 kunnen zwangere vrouwen zelf thuis een pret-echo van hun baby maken met de Babywatcher. Op minder dan één jaar tijd zouden er in België en Nederland al meer dan 3.000 thuisecho's' zijn gemaakt.
Inktpatroon
Pret-echo Wikipedia.
Een pret-echo is een echoscopie die tijdens de zwangerschap op niet-medische gronden wordt gedaan bij een aanstaande moeder. Een reguliere echo wordt door een arts in het ziekenhuis gemaakt. Hiervoor is een verwijsbrief van de verloskundige of een arts noodzakelijk.
Pret-echo toont wat ongeboren baby doet Zonnebeke Het Nieuwsblad.
Pret-echo toont wat ongeboren baby doet. 21/04/2012 om 0300: door Piet Lesage Print Corrigeer. Een pret-echo van Mauro, het zoontje van Eline Levoye.repro pli Foto: pli. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. ZONNEBEKE Ann Bau is al 25 jaar vroedvrouw.
Pretecho Precho Antwerpen, Herentals Pretechografie Baby Spa.
Tijdens de zwangerschap maakt u dankzij een echo bij Precho in een ontspannen sfeer kennis met jullie ongeboren baby. De nadruk ligt bij ons niet op het medische aspect van de zwangerschap maar wel op bonding-time tussen baby en ouders.
Wonder in zicht 2D-3D-4D pretecho Pretecho's' Limburg België.
Op deze site wil ik jullie laten zien hoe je via een pretecho in 2D, 3D of 4D al voor de geboorte kennis kan maken met jullie babytje. Met een pretecho kan je al snel een minimensje zien of het geslacht ontdekken.
Baby Balen Babyview: pretechografie, doopsuiker, geschenken, geboortekaartjes.
Want elke zwangerschap is een wonder en dit op beeld kunnen vastleggen en uw baby in uw buik zien bewegen is een onvergetelijke ervaring. Maak meteen een afspraak voor uw pretechografie of informatie over geboortekaartjes of doopsuiker en vul het online contactformulier in.

Contacteer ons