Op zoek naar echografie?

echografie
echografie
Echografie algemeen AZ Nikolaas.
Het onderzoek wordt best uitgevoerd tussen dag 4 en 14 van de menstruatiecyclus zie Echografie van de borsten. Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, dient u daar in overleg met de arts van tevoren mee te stoppen of dient de dosis aangepast te worden.
seo betekenis
Echografie UZ Leuven.
Een echografie doet op zich geen pijn, maar de sonde kan onaangenaam voelen op pijnlijke plaatsen. Voor asymptomatische patiënten met een sterk verhoogd risico op borstkanker life time risk van 30% of meer is er een terugbetaling van de jaarlijkse echografie voorzien.
lening
Echografie Medische beeldvorming Radiologie MRI Zorgaanbod Sint-Maria Halle.
Best drinkt u een klein flesje water een half uur voor het onderzoek. Echografie laat ook toe een aantal interventionele procedures te verrichten zoals het nemen van biopsieen, drainages van collecties of hemathomen bv. Morel-Lavallée, pees en gewricht infiltraties, trituraties.,
seo betekenis
Echografie Ziekenhuis Oost-Limburg.
Medische beeldvorming / Onderzoeken / Echografie. Echografie of ultrasonografie is een techniek die gebruik maakt van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en op grensvlakken tussen zachte en hardere structuren reflecteren weerkaatsen. Deze techniek stelt de radioloog onder meer in staat om organen in beeld te brengen.
5 weken zwanger
Echografie AZ Delta Roeselare-Menen-Torhout.
Een echografie is een van de vaste onderzoeken bij een zwangerschap. Bij een echografie komt er geen straling aan te pas. Bij een echografie kunnen we ook een punctie doen om een stukje weefsel weg te nemen. Dit onderzoeken we dan onder een microscoop.
opleiding time management
Echografie Dilbeek goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 21 resultaten voor echografie Dilbeek. 1 UZ Brussel Radiologie. Verheydenstraat 65, 1700 Dilbeek. 2 Dierenartsenpraktijk Doornbeek / Valkeniers Alexander. Wijngaardstraat 8/A, 1703 Schepdaal Dilbeek. Dierenarts voor geiten. Dierenarts voor honden. Dierenarts voor katten.
echo den bosch
Echografie Sint-Franciscus Ziekenhuis.
We beschikken over drie echografie zalen. Deze zaal bestaat uit een onderzoekstafel en een echografie-toestel. Een echografie wordt uitgevoerd met behulp van een sonde, die geluidsgolven uitzendt en terug opvangt. Vermits hier geen röntgenstralen geproduceerd worden, is dit onderzoek ook volkomen veilig voor zwangeren en kinderen.
WELKOM OP DE DEELSITE VAN DE DIENST RADIOLOGIE.
Welkom op de deelsite van de dienst radiologie Onderzoeken Echografie. Een echografie is een beeldvormingstechniek waarbij er gebruik gemaakt wordt van geluidsgolven. De meest bekende vorm van een echo is het gebruik bij zwangerschap. De duur van het onderzoek kan variëren.
Echografie Stichting tegen Kanker.
Bij kanker heb je de volgende soorten echografie.: De echografie van de buik helpt een tumor op te sporen in de organen in de buikholte, zoals de lever, de alvleesklier enz. De Doppler-echografie ook echo-Doppler of Duplex genoemd is een dubbel onderzoek via medische beeldvorming waarbij tegelijk een echografie zwart-witbeeld en een Doppler worden genomen.
ECHOGRAFIE Jan Yperman Ziekenhuis.
Wat is het onderzoek? Een echografie is een onderzoek waarbij de beelden bekomen worden op basis van geluidsgolven. De geluidsgolven worden door een sonde in het lichaam gestuurd en door de weefsels weerkaatst. De computer verwerkt deze geluidsgolven tot een beeld.
Echografie ZNA.
Een echografie van de borst kan eventuele afwijkingen in de borsten aantonen. Het onderzoek wordt meestal uitgevoerd samen met een mammografie. Een abdominale echografie omvat de organen in boven en/of onderbuik: lever, galblaas, milt, pancreas, bijnieren, nieren, blaas, mannelijk en vrouwelijk klein bekken.
Echografie UZA.
Na het onderzoek krijgt u een papieren of stoffen doek om de gel af te vegen. Echografie van pezen en spieren musculoskeletale echografie. Een musculoskeletale echografie maakt gebruik van ultrasone niet-hoorbare geluidsgolven om spieren, gewrichten, pezen, botten en ligamenten te onderzoeken.

Contacteer ons