Meer resultaten voor echografie

echografie
Echografie Ziekenhuis Oost-Limburg.
Medische beeldvorming / Onderzoeken / Echografie. Echografie of ultrasonografie is een techniek die gebruik maakt van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en op grensvlakken tussen zachte en hardere structuren reflecteren weerkaatsen. Deze techniek stelt de radioloog onder meer in staat om organen in beeld te brengen.
catering almelo
Echografie AZ Klina.
De keuze voor echografie hangt dus sterk af van wat de arts juist wil onderzoeken. Voor een echografie van de bovenbuik lever, pancreas, galblaas, milt moet u minstens 4 uur op voorhand nuchter zijn. Medicijnen mogen met een beetje water ingenomen worden.
echo den bosch
Echografie Medische beeldvorming Radiologie MRI Zorgaanbod Sint-Maria Halle.
Best drinkt u een klein flesje water een half uur voor het onderzoek. Echografie laat ook toe een aantal interventionele procedures te verrichten zoals het nemen van biopsieen, drainages van collecties of hemathomen bv. Morel-Lavallée, pees en gewricht infiltraties, trituraties.,
seo betekenis
Echografie UZ Leuven.
22-05 Mijn partner of iemand die ik graag zie heeft kanker, ook voor mij moeilijk! U bevindt zich hier. Echografie is een techniek die gebruikmaakt van onschadelijke geluidsgolven. Door deze geluidsgolven brengt de radioloog vormen van organen en andere structuren in beeld.
seo betekenis
Echografie.
Zorgaanbod Momenteel geselecteerd. Over UZ Gent. U bent hier: UZ Gent Zorgaanbod Medische diensten en specialismen Fysische geneeskunde Polikliniek Onderzoeken Echografie. Echografie Momenteel geselecteerd. De dienst Fysische geneeskunde heeft een bijzondere expertise in het echografisch onderzoek van het bewegingsstelsel.: Pezen en ligamenten.
Echografie Brussel goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 80 resultaten voor echografie Brussel. 1 Polyclinique des Chartreux. Kartuizersstraat 69, 1000 Brussel. Donderdag 900: 1800.: 2 Jobdienst Stuvo EhB. Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel. 3 Centre d'Ophtalmologie.' Voorlopig Bewindstraat 34, 1000 Brussel.
UZ Brussel: Echografie.
Echo doppler halsvaten: In het kader van een beroerte voeren wij vaak een echografie van de halsvaten uit. Op deze manier kan beoordeeld worden of er een vernauwing ter hoogte van de halsvaten aanwezig is. Transcraniële doppler: Door sondes op de schedel te plaatsen, kan de bloeddoorstroming in de hersenbloedvaten onderzocht worden.
Echografie.
U bent hier: HH Mol Zorgaanbod Medische diensten specialismen Radiologie Echografie. Onze dienst beschikt over 2 ultramoderne allround echotoestellen. Echografie is een volledig schadeloos onderzoek dat praktisch voor alle lichaamsdelen kan gebruikt worden. Het is een techniek die werkt met ultrahoge geluidsgolven die via een sonde of tranducer in het lichaam gezonden worden.
Echografie Soorten onderzoeken Radiologie Jessa Ziekenhuis.
Een echografie is een onderzoek waarbij ultrasoon geluid wordt gebruikt om in het lichaam van de patiënt te kijken. Een echografie is bijgevolg onschadelijk voor de patiënt en mag ook bij zwangeren uitgevoerd worden. Klik op onderstaande links voor meer uitleg over de verschillende echografieën.
ECHOGRAFIE Jan Yperman Ziekenhuis.
Wat is het onderzoek? Een echografie is een onderzoek waarbij de beelden bekomen worden op basis van geluidsgolven. De geluidsgolven worden door een sonde in het lichaam gestuurd en door de weefsels weerkaatst. De computer verwerkt deze geluidsgolven tot een beeld.
Echografie ZNA.
Een echografie van de borst kan eventuele afwijkingen in de borsten aantonen. Het onderzoek wordt meestal uitgevoerd samen met een mammografie. Een abdominale echografie omvat de organen in boven en/of onderbuik: lever, galblaas, milt, pancreas, bijnieren, nieren, blaas, mannelijk en vrouwelijk klein bekken.
Echografie UZA.
Na het onderzoek krijgt u een papieren of stoffen doek om de gel af te vegen. Echografie van pezen en spieren musculoskeletale echografie. Een musculoskeletale echografie maakt gebruik van ultrasone niet-hoorbare geluidsgolven om spieren, gewrichten, pezen, botten en ligamenten te onderzoeken.

Contacteer ons