Resultaten voor Echografisch

Echografisch
Echografie Medisch Spectrum Twente.
Wat is een echografie? Bij een echografisch onderzoek wordt gebruik gemaakt van geluidsgolven. De geluidsgolven hebben een zodanig hoge frequentie, dat ze niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven worden met een echoapparaat het lichaam ingestuurd en daarna door hetzelfde apparaat weer opgevangen.
loopbrug
De meerwaarde van echografisch onderzoek in de fysiotherapie Enraf-Nonius.
Bedankt voor uw aanvraag, de download zal nu starten in een nieuw venster. 27-03-2016 De meerwaarde van echografisch onderzoek in de fysiotherapie. De meerwaarde van echografisch onderzoek in de fysiotherapie. Marc Schmitz, Olaf van der Zanden en Jeroen Demarteau, 2009.
kbc
Echografie.
Voor echografisch onderzoek van het bekken dient u een goed gevulde blaas te hebben 1 uur voor het onderzoek dient u 750ml water te drinken en proberen tot het onderzoek niet meer te plassen. Bij sterke drang mag u een klein beetje wateren.
Geld lenen zonder bank
Echo Medisch Centrum voor Dieren.
Wij adviseren om uw dier 12u voor het onderzoek geen eten te geven. Voor het echografisch onderzoek van de buik is het handig als de urineblaas vol is, daarom is het beter uw hond niet te laten plassen vlak voor het onderzoek.
Echografie UZ Leuven.
Een echografie doet op zich geen pijn, maar de sonde kan onaangenaam voelen op pijnlijke plaatsen. Voor asymptomatische patiënten met een sterk verhoogd risico op borstkanker life time risk van 30% of meer is er een terugbetaling van de jaarlijkse echografie voorzien.
Echografisch onderzoek LUMC.
Binnenkort wordt bij u een echografisch onderzoek verricht Uw behandelend arts heeft u er wellicht al iets over verteld. In deze folder leggen wij uit hoe het onderzoek verloopt. Hierbij wordt de algemene gang van zaken van een dergelijk onderzoek beschreven.
Echografisch onderzoek SHL-Groep.
Om er zeker van te zijn dat wij het juiste BSN registreren, zijn wij verplicht uw identiteit vast te stellen aan de hand van een wettelijk identiteitsdocument rijbewijs, paspoort of identiteitskaart. Wij verzoeken u dan ook een geldig identiteitsdocument mee te nemen.
Echografie UZA.
Na het onderzoek stuurt hij zijn verslag op naar de aanvragende arts, die de resultaten met u bespreekt. Deze onderzoekstechniek kan op het hele lichaam gebruikt worden, maar voornamelijk voor de evaluatie van de hals, borsten, buik, gewrichten en spieren.
Echografie Producten Enraf-Nonius.
Bij de intake kunt u exact zien, en uw patiënt laten zien, wat de onderliggende weefsels zijn en eventuele afwijkingen daarin. Herhaald echografisch onderzoek na de behandelinterventie ondersteunt het behandelsucces heel visueel. Het patiëntvertrouwen zal groeien en uw praktijk kan daardoor groeien.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Echografie AZ Klina.
Echografie is een techniek die gebruik maakt van ultrasone niet hoorbare geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en daarbij gereflecteerd worden door de verschillende weefselstructuren in het lichaam. De radioloog brengt hiervoor een geleidende gel aan op het te onderzoeken lichaamsdeel en wrijft hier met een sonde over.
Weinig extra informatie door echografisch onderzoek van de okselklieren bij patiënten met een mammacarcinoom Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Om deze reden deden wij een prospectief onderzoek naar de betrouwbaarheid van preoperatief echografisch onderzoek van de oksel, waarbij wij ons afvroegen of met behulp van de echografie additionele informatie omtrent de toestand van de oksel zou kunnen worden verkregen.

Contacteer ons