Resultaten voor Geslachtsbepaling

Geslachtsbepaling
Geslachtsbepaling vanaf 14 weken.
In een rustige en ontspannen omgeving, waar de tijd voor u en eventuele familieleden of vrienden wordt genomen. Vele mensen uit de omgeving van Berghem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Heesch, Herpen, Nijmegen, Nistelrode, Oss, Rosmalen, Schijndel, Son, Tiel, Tilburg, Uden, Veghel, Venray en Zaltbommel komen naar onze echopraktijk voor een 2D, 3D, 4D pretecho of geslachtsbepaling vanaf 14 weken.
Geslachtsbepaling eerder dan 20 weken echo? Een 16 weken pretecho!
Deze theorie is nooit 100%! Het kleintje hoeft maar een beetje niet goed te liggen en de hoek ziet er gelijk anders uit. Omdat wij echt de zekerheid willen geven doen wij geen geslachtsbepaling bij 12/13 weken. Volg ons op Facebook. Klik hier voor meer informatie
taxi Zaltbommel
Vroege geslachtsbepaling Joehoe Daarbinnen!
Wil je niet weten of jullie een jongen of meisje krijgen, maar wil je toch een mooie pretecho maken van jullie ongeboren baby dan kan dat natuurlijk ook, het geslacht is heel goed te omzeilen! Op naar een eigen bedrijf.
5 kg afvallen in 1 week
Geslachtsbepaling Oei, ik groei!
Dit zou dus kunnen betekenen dat je drie keer een vraag beantwoordt waaruit blijkt dat de kans groter is op een jongen en slechts een vraag ten gunste van een meisje, maar die ene vraag wel veel sterker weegt. Kortom: een leuke tool gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek met een knipoog.
website bekend maken
GESLACHTSBEPALING.
Deze verschillen zijn echter lang niet altijd duidelijk aanwezig en daarom is de kans dat later toch sprake blijkt van het andere geslacht nog erg groot. Vanaf ongeveer 15 weken kunt u bij ons terecht voor een geslachtsbepaling en we zullen ons best doen maar houd er s.v.p.
Lees hier alles over geslachtsbepaling.
Gelukkig kunnen wij je, middels een geslachtsbepaling echo, verlossen van de spanning en je vertellen welk geslacht je kindje heeft! Je hebt bij ons de keuze uit verschillende pretechos die je ter geslachtsbepaling, voordat je 20 weken zwanger bent, kunt laten doen.:

Contacteer ons