Meer resultaten voor Geslachtsbepaling

Geslachtsbepaling
Geslachtsbepaling Oei, ik groei!
Download de Oei, ik groei! mobiele applicatie Home Geslachtsbepaling. Meer dan de helft van de mensen wil graag het geslacht van de baby weten voor ze gaan bevallen. Daar moet je alleen op wachten tot dat te zien is op de echo, vanaf een week of zeventien.
website bekend maken
GESLACHTSBEPALING.
Deze verschillen zijn echter lang niet altijd duidelijk aanwezig en daarom is de kans dat later toch sprake blijkt van het andere geslacht nog erg groot. Vanaf ongeveer 15 weken kunt u bij ons terecht voor een geslachtsbepaling en we zullen ons best doen maar houd er s.v.p.
website bekend maken
Vroege geslachtsbepaling Joehoe Daarbinnen!
Wil je niet weten of jullie een jongen of meisje krijgen, maar wil je toch een mooie pretecho maken van jullie ongeboren baby dan kan dat natuurlijk ook, het geslacht is heel goed te omzeilen! Op naar een eigen bedrijf.
taxi Zaltbommel
Geslachtsbepaling eerder dan 20 weken echo? Een 16 weken pretecho!
Deze theorie is nooit 100%! Het kleintje hoeft maar een beetje niet goed te liggen en de hoek ziet er gelijk anders uit. Omdat wij echt de zekerheid willen geven doen wij geen geslachtsbepaling bij 12/13 weken. Volg ons op Facebook.
taxi Zaltbommel
Geslachtsbepaling 24Baby.nl.
De geslachtsbepaling is geen officieel onderdeel van deze echo en de echoscopist hoeft hier dus niet naar te kijken. Als het geslacht niet goed zichtbaar is wordt hier ook niet uitgebreid de tijd voor worden genomen. Kan jij niet wachten tot de 20-wekenecho voor de geslachtsbepaling?
zaltbommel
geslachtsbepaling.
website bekend maken
Lees hier alles over geslachtsbepaling.
Gelukkig kunnen wij je, middels een geslachtsbepaling echo, verlossen van de spanning en je vertellen welk geslacht je kindje heeft! Je hebt bij ons de keuze uit verschillende pretechos die je ter geslachtsbepaling, voordat je 20 weken zwanger bent, kunt laten doen.:

Contacteer ons