Zoeken naar Vlaamse

Vlaamse
Vlaanderen Wikipedia.
Het is de volksvertegenwoordiging van de Vlaamse Gemeenschap en geniet alle wettelijke bevoegdheden in de regio Vlaanderen én voor alle instellingen van de Vlaamse Gemeenschap, zoals alle Nederlandstalige scholen met inbegrip van deze in Brussel, dus ook voor de Franstalige scholen in Vlaamse faciliteitengemeenten.
vlaams woningfonds lening
Vlaamse Woonraad Wonen Vlaanderen.
Besluit van de Vlaamse Regering van 19 juni 2015 tot aanwijzing van de voorzitter, de leden en hun plaatsvervangers van de Vlaamse Woonraad. Besluit van de Vlaamse Regering van 19 juni 2015 tot aanwijzing van de voorzitter, de leden en hun plaatsvervangers van de Vlaamse Woonraad.
vakantiehuis vlaamse ardennen
Vlaamse Bijbelstichting.
De Vlaamse Bijbelstichting verzorgde, in samenwerking met de Katholieke Bijbelstichting in Nederland, de ontwikkeling, verspreiding en revisie van de Willibrordvertaling. Ze is ook betrokken bij de oecumenische Nieuwe Bijbelvertaling. De Vlaamse Bijbelstichting publiceert in samenwerking met geselecteerde uitgeverijen hedendaagse boeken, die beantwoorden aan haar bijbels-pastorale doelstellingen.
vlaamse woonlening
Seks, drugs, house en razzia's: het einde van de Vlaamse megadiscotheken cultuur De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
5 Dancing Bocaccio in 1988. Seks, drugs, house en razzia's: het einde van de Vlaamse megadiscotheken. 06-05-18, 08.29u KV Bron: Humo. Van de Boccaccio over La Rocca tot de Zillion: waar men ook ging langs Vlaamse wegen, overal kwam men discotheken tegen.
huizen te koop vlaamse ardennen
Vlaams Wikipedia.
Traditioneel wordt het Vlaams in deze betekenis als een verzameling dialecten of regiolecten van zeer uiteenlopend karakter gezien, niet als een aparte taal. Vlaams is hier dan geen primair taalkundige maar een bestuurlijk-geografische term die de talen in de Vlaamse provincies van België betreft.
Dakwerken Vlaams Brabant
1 op de 5 Vlaamse gezinnen heeft nauwelijks financiële marge: extra uitgave of vakantie zit er niet in VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Dat blijkt uit een grootschalige gezinsenquête van de Vlaamse overheid waar De Morgen over bericht. Uit het onderzoek blijkt voorts dat voor veel Vlamingen het klassieke kerngezin hét streefdoel blijft. Over het algemeen gaat het vrij goed met de Vlaamse gezinnen.
artiestenbureau
Alcohol drinken nog voor je uitgaat: voor veel Vlaamse jongeren is het heel gewoon Binnenland Nieuws HLN.
Indrinken heeft voor een deel van de Vlaamse jongeren een belangrijke sociale betekenis, maar houdt ook leeftijdsgebonden risico's' in. Dat blijkt uit onderzoek van acht Oost-Vlaamse Drugpunten in samenwerking met het Vlaams expertisecentrum voor Alcohol en illegale Drugs VAD, waarvoor 6.733 jongeren tussen twaalf en zesentwintig een onlinevragenlijst invulden.
ramen en deuren vlaams brabant

Contacteer ons