Resultaten voor zwangerschapsecho

zwangerschapsecho
Informatie over Echografie tijdens je zwangerschap.
Met behulp van de allernieuwste echo-apparatuur en in een gezellige, ontspannen sfeer kun je genieten van de prachtigste beelden van je ongeboren kindje. Gediplomeerd echoscopiste Linda van Eijck heeft veel ervaring op het gebied van echografie van het ongeboren kind.
geld lenen
zwangerschapsecho 040verloskunde t Noorden en de Boreling.
Omdat wij snappen dat de eerste weken erg spannend zijn, bieden we iedereen de mogelijkheid om bij ongeveer 7-8 weken een echo te maken. Bij deze echo wordt dan gekeken of het hartje klopt en hoe ver je ongeveer bent.
persoonlijke lening
Zwangerschapsecho Certe.
Tijdens de zomervakantie heeft een aantal spreekuurlocaties voor de bloedafname aangepaste openingstijden, zie de locatiezoeker voor actuele informatie. Uw verloskundige of uw huisarts verwijst u naar Certe voor een zwangerschapsecho. Tijdens de zwangerschapsecho kijken we naar de duur van de zwangerschap, de groei van uw kindje en de ligging van de placenta.
spoelbak wc
Zwangerschapsecho van de baby: kijkje in de zwangere buik.
Er wordt dan niet actief gezocht naar afwijkingen mocht de echoscopiste iets zien zal ze het vertellen, maar het is bedoeld als een leuk uitje voor ouders, grootouders, vrienden of wie je ook maar mee wilt nemen om naar de ongeboren baby te kijken.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Echografie tijdens zwangerschap UZ Leuven.
UZ Leuven behandelde vorige week voor het eerst een kankerpatiƫnt met een gloednieuwe vorm van immuuntherapie. De behandeling gebruikt afweercellen van de patiƫnt zelf, die genetisch gemodificeerd worden om de kankercel te herkennen en aan te vallen. 14 augustus 2018 1500.:
Echo's' tijdens je zwangerschap.
Op het einde van je zwangerschap, tussen 30 en 34 weken, controleert de gynaecoloog met een echo de groei en ontwikkeling van de foetus. Als je verloskundige of gynaecoloog het verstandig vindt om de ontwikkeling van jou en je kindje beter te volgen, kun je meerdere echos aangeboden krijgen.

Contacteer ons