Resultaten voor baby geboorte

baby geboorte
Zo'n' prachtig geboortefilmpje heb je nog nooit gezien! Babyblog.
april 18, 2017 6.400 Teksten voor op je felicitatiekaart bij geboorte: inspiratie! januari 12, 2018 6.100 Top 500 populairste jongensnamen van 2017. 9 juli 2015 4 juli 2016. Tips: hoe zorg je dat je baby lekker kan slapen, ondanks de warmte?
garagepoorten
1 op de 10 baby's' te zwaar bij geboorte.
Een te zware baby kan tot problemen leiden bij de geboorte. Een van die problemen is zogenoemde schouderdystocie, wat bij obese baby's' veel vaker voorkomt dan bij normale" baby's. De baby heeft dan schouders die te breed zijn voor het geboortekanaal, wat tot letsels en overrekking kan leiden.
zonnepaneel
Geboorte.
Om de melkproductie goed te stimuleren, leg je je baby best binnen het uur na de geboorte aan. De vroedvrouw zal je hierbij helpen als je dat graag hebt. Uiteraard moet je in het ouderschap groeien en nieuw terrein ontdekken, met af en toe vragen, twijfels of problemen.
Lange termijnsparen
Hoe beleeft je baby de bevalling? 24Baby.nl.
Bij een Zwitsers onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat het stressniveau van babys die geboren werden via de natuurlijke weg hoger was dan babys die geboren werden via een keizersnede. De geboorte is intensief voor zowel jou als je baby. Het lijkt erop dat de geboorte best wel een heftige gebeurtenis is voor je baby.
Geboorte 24Baby.nl.
Baby 8 Maanden. Baby 9 Maanden. Baby 10 Maanden. Baby 11 Maanden. Baby 12 Maanden. Help mijn week vinden. Vul je uitgerekende datum bereken in en ga direct naar je week. Na maanden van zwangerschap komt de geboorte van je kindje steeds dichterbij!

Contacteer ons