Meer resultaten voor echocentrum

echocentrum
HOME.
U kunt bij ons een gender neutrale usb-stick kopen voor 5, of een usb-stick meenemen die verstrekt is door uw verloskundige of een ander echocentrum, zodat wij hierop beelden kunnen opslaan. Met betrekking tot kwaliteitscontrole voor de medische onderzoeken heeft VEA een contract met het Academisch Medisch Centrum AMC te Amsterdam.
leningen
Echocentrum.
Patiëntenfolder combinatietest nekplooimeting. Let op: voor alle afspraken bij het Echocentrum heeft u een patiëntenpas nodig. Deze kan gemaakt worden bij de patiëntenregistratie, aan de balie in de centrale hal. Vertel via e-mail Tweet bericht Deel via Facebook Connecties inlichten.
seo copywriting
Echocentrum.
Trombosedienst / Bloedafnamedienst. De prenatale screening van Bernhoven is ondergebracht in een Echocentrum. Het Echocentrum is gehuisvest op de hoofdlocatie van Bernhoven in Uden. 0413 40 30 20. 5406 PT UDEN. De prenatale screening van Bernhoven is ondergebracht in een Echocentrum.
Persoonlijke lening goedkoopste
Verloskundig Echocentrum Midden-Kennemerland.
Echocentrum Midden-Kennemerland is een initiatief van de verloskundige praktijken Beverwijk, Uitgeest-Akersloot, Castricum en Heemskerk in samenwerking met stichting STBN. STBN adviseert professionals in de geboorte zorg bij samenwerking en innovatie, en is gespecialiseerd in het opzetten van idealen in zorg concepten die werken.
Home.
Welkom bij Echocentrum Het Lichtpunt. Wij laten u graag op een persoonlijke wijze kennismaken met uw ongeboren kindje. Dit gebeurt onder gediplomeerde begeleiding in een prettige en ongedwongen sfeer, waarbij ook bijvoorbeeld aanstaande grootouders of andere genodigden van harte welkom zijn.
Baby Glimpse Prenataal Echocentrum.
WELKOM BIJ BABY GLIMPSE PRENATAAL ECHOCENTRUM. Bij ons in de praktijk kun je terecht voor het laten maken van verschillende echos, waaronder een vroege 2D echo, een geslachtsbepaling of een prachtige 3D/4D echo. De praktijk is gevestigd in Diemen, regio Amsterdam en is goed bereikbaar.
Home Echocentrum Focus Breda.
Echocentrum Focus is een samenwerkingsverband tussen verloskundigen en gynaecologen in Breda en omstreken. Door intensiever met elkaar samen te werken in één gezamenlijk centrum voor de uitvoering van alle zwangerschapsechos, kunnen de verloskundigen en gynaecologen hun krachten en kennis bundelen.
Echocentrum Weert Echo Centrum Weert.
Welkom op de website van Echocentrum Weert. Echocentrum Weert is ontstaan vanuit onze wens om voor zwangeren uit de gehele regio echoscopie aan te bieden met persoonlijke aandacht van onze echoscopistes, door kwaliteit en veiligheid te bieden in een warme en prettige sfeer.
E 491 echocentrum UZ Leuven.
Diensten, centra en eenheden. Eenheden en afdelingen. E 491 echocentrum. E 491 echocentrum. In het echocentrum vinden alle gynaecologische en verloskundige echografieën plaats. UZ Leuven campus Gasthuisberg. E 491 echocentrum Herestraat 49 3000 Leuven. 016 34 36 42. Hoofdverpleegkundige: Marga Theys.

Contacteer ons