Meer resultaten voor echocentrum

echocentrum
Echocentrum.
Trombosedienst / Bloedafnamedienst. De prenatale screening van Bernhoven is ondergebracht in een Echocentrum. Het Echocentrum is gehuisvest op de hoofdlocatie van Bernhoven in Uden. 0413 40 30 20. 5406 PT UDEN. De prenatale screening van Bernhoven is ondergebracht in een Echocentrum.
Bank
Echo Centrum Haarlem.
Het Echo Centrum Haarlem, nabij NS station Haarlem, verricht alle gangbare medische echodiagnostiek, na verwijzing door een medicus maar ook op eigen verzoek. Door de flexibele afspraakmogelijkheden kunt u bij Echo Centrum Haarlem altijd op korte termijn terecht, ook buiten kantooruren.
bouwhekken
HOME.
U kunt bij ons een gender neutrale usb-stick kopen voor 5, of een usb-stick meenemen die verstrekt is door uw verloskundige of een ander echocentrum, zodat wij hierop beelden kunnen opslaan. Met betrekking tot kwaliteitscontrole voor de medische onderzoeken heeft VEA een contract met het Academisch Medisch Centrum AMC te Amsterdam.
lening berekening
Echo bij Echocentrum Midden-Limburg te Roermond.
Bel 0475-337382 of meld je online aan! Laat een medische echo maken! Meld je online aan. of bel 0475 337382. 3D Echo Midden-Limburg. 6043 GN Roermond. 2017 Echocentrum Midden Limburg Voorwaarden. WANNEER KOM JE BIJ ONS? WIE MAAKT DE ECHO?
Echocentrum Weert Echo Centrum Weert.
Welkom op de website van Echocentrum Weert. Echocentrum Weert is ontstaan vanuit onze wens om voor zwangeren uit de gehele regio echoscopie aan te bieden met persoonlijke aandacht van onze echoscopistes, door kwaliteit en veiligheid te bieden in een warme en prettige sfeer.
Verloskundig Echocentrum Midden-Kennemerland.
Echocentrum Midden-Kennemerland is een initiatief van de verloskundige praktijken Beverwijk, Uitgeest-Akersloot, Castricum en Heemskerk in samenwerking met stichting STBN. STBN adviseert professionals in de geboorte zorg bij samenwerking en innovatie, en is gespecialiseerd in het opzetten van idealen in zorg concepten die werken.
E 491 echocentrum UZ Leuven.
Home Diensten, centra en eenheden Eenheden en afdelingen E 491. E 491 echocentrum. In het echocentrum vinden alle gynaecologische en verloskundige echografie├źn plaats. UZ Leuven campus Gasthuisberg. E 491 echocentrum Herestraat 49 3000 Leuven. 016 34 36 42. Hoofdverpleegkundige: Marga Theys.
Echocentrum het Haagse hof Den Haag Home.
H et Haagse Hof is een echocentrum op twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Iedereen uit Den Haag en omstreken kan bij ons terecht voor een medische echo en een vrije keuze/ pretecho. Op deze website kunt u alle informatie vinden over de echo's' die wij doen en ons centrum vinden.
Echocentrum Verloskundig Centrum Velsen.
Na ruim 10 jaar lang te hebben samengewerkt met 1e lijns Echocentrum MaMa, gaan we nu verder onder de naam Echocentrum Velsen. Bij ons centrum kun je terecht voor alle 1e lijns echos. Deze echos worden uitgevoerd op dezelfde locatie als de verloskundigenpraktijk in het gezondheidscentrum in Velserbroek.

Contacteer ons