Resultaten voor geslacht

geslacht
Puzzelwoordenboek Geslacht.
Geslacht van grassen 1. Geslacht van hagedissen 1. Geslacht van het geslacht crypt. Geslacht van keerkringvogels 1. Geslacht van kleine sierplanten 1. Geslacht van klimmende palmen 1. Geslacht van krokodillen 1. Geslacht van kuikens bepaler 1. Geslacht van loofbomen 1.
verkeerd getankt
Traduction geslacht van français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire geslacht van et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de geslacht van proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
trapliften
Transgender Infopunt biologisch geslacht.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het biologisch geslacht veel meer variaties kent. Het biologisch geslacht wordt immers niet alleen bepaald door uitwendige geslachtskenmerken het zogenaamde fenotypisch geslacht. Ook het gonadale geslacht het geslacht op basis van de aanwezige gonaden is van belang, alsook het genetische geslacht aanwezigheid van X en/of Y-chromosomen.
luchthaven
Traduction geslacht français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire geslacht et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de geslacht proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
simulatie hypothecaire lening
Geslacht Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Geslacht of met Geslacht in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Geslacht inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Geslacht en verwijzingen daarnaartoe.
Geslacht 22 definities Encyclo.
Nederlands Geslacht als eigenschap Het geslacht ook wel woordgeslacht genoemd, of met een Latijnse term genus, meervoud genera is de eigenschap van een woord om bijbehorende woorden in de zin te beïnvloeden. Zulke beïnvloedende woorden die geslacht kennen, worden hierna als hoofdwoord" genoemd.
geslacht WikiWoordenboek.
Zie de doorverwijspagina op Wikipedia voor meer informatie. voltooid deelwoord van slachten. Het woord geslacht staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd geslacht herkend door. van de Nederlanders.

Contacteer ons