Resultaten voor pretecho limburg

pretecho limburg
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil. Wil je gewoon een extra echo in je zwangerschap, iets weten, iets meten, iets zien. dan is dit het juiste adres. Schrijf hier in op de nieuwsbrief. Ben je overtijd? Is de zwangerschapstest positief? En wil je het nu snel echt zien? Ben je ongerust en wil je je ongeboren kindje zo snel mogelijk zien? Geslachtsbepaling vanaf 13 weken en 2 dagen. Heb je graag een recente foto om op het volgende familiefeest te laten zien? Wil je mooie extra grote echofoto's' op fotopapier voor in je album? Wil je een CD-rom met een hele reeks foto's' en/of een DVD van de echo met ingesproken uitleg, als blijvende herinnering aan je zwangerschap? Wil je graag weten hoe je kindje er uit ziet en op wie het lijkt? Bij Echobaby ben je daarvoor aan het juiste adres.: Karel Martelstraat 30 in Lommel België, Limburg.
euro
Pretecho laten maken? Echowonder Pret Echo's' in heel Nederland! verwonder bewonder.
Tenslotte is het geen pretecho. Het is ook niet de gelegenheid om familie mee te nemen, terwijl je zó graag dat moment wilt delen. En soms kan je gewoon niet wachten tot die 20 weken echo en wil je je wondertje eerder zien.
auto verzekeren
pretecho limburg.
Ons kleine prutsje is nu 13 weken en 4 dagen. Posted in personal Tagged 13 weken zwanger, babybump, blogmama, demamablogs, Elle Milla, fashion mom, lifestyle blog, mamablog, mamablogs, parentingblog, poliklinisch bevallen, pregnancy fashion, pregnant fashion mum, pretecho, pretecho limburg, uwvroedvrouwaanhuis, zwanger, zwanger buikje, zwangerschapsblog.
wat te doen bij verstopte wc
3D Echo Midden-Limburg.
Open Mobile Menu. Je kunt momenteel bij ons geen 3D en 4D echos laten maken. WEL KUN JE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN GESLACHTSECHO! Dat kan via het telefoonnummer van het Echocentrum Midden Limburg, bel 0475-337382 keuze 3. Geslachtsecho laten maken?
Wonder in zicht 2D-3D-4D pretecho Pretecho's' Limburg België.
Op deze site wil ik jullie laten zien hoe je via een pretecho in 2D, 3D of 4D al voor de geboorte kennis kan maken met jullie babytje. Met een pretecho kan je al snel een minimensje zien of het geslacht ontdekken.
Pretecho 3D/4D echo bureau Oirsbeek/Limburg Echowonder praktijk ook voor o.a. Heerlen, Sittard en Maastricht.
Graag zie ik jullie in mijn praktijk. Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Limburg bij ons echobureau in Oirsbeek. We hebben de afgelopen jaren al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Sittard, Geleen, Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf en Maastricht.
Pretecho Limburg biedt alle pretecho adressen in Limburg.
Zo ook tussen de bureaus in Limburg. Het in Nuth gelegen Het Lichtpunt is bijvoorbeeld de goedkoopste voor een 2D pretecho, waar Echowonder uit Oirsbeek weer het goedkoopste is bij een 3D/4D pretecho. Echoscopie Praktijk Smeets in Venlo-Blerick biedt een tweede gratis pretecho aan, wanneer de kleine zich niet wil laten zien.

Contacteer ons