Resultaten voor 3 d echo

3 d echo
Wonder in zicht 2D-3D-4D pretecho Pretecho's' Limburg België.
Op deze site wil ik jullie laten zien hoe je via een pretecho in 2D, 3D of 4D al voor de geboorte kennis kan maken met jullie babytje. Met een pretecho kan je al snel een minimensje zien of het geslacht ontdekken.
opstijgend vocht
FAQ Echobaby.
Moest je gewoonlijk minder drinken dan is het aan te raden om de week voor je een echo laat maken toch 2 liter te drinken. Daarmee heb je meer vruchtwater en dat geeft mooiere foto's. meer dan 2 liter per dag geeft geen betere resultaten.
Simulator
Wanneer op raadpleging komen Ziekenhuis Oost-Limburg.
Deze 3 echo's' worden terugbetaald. Op uw vraag kan er een bijkomende niet medische echo gepland worden. Wij bieden 2 types aan: echo geslachtsbepaling en 3D echo. Vanaf de termijn van 15 weken zwangerschap is het geslacht te herkennen, maar nog steeds onder voorbehoud zie verder de factoren die dit kunnen beïnvloeden.
Inktpatroon
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil.
Pretechografie Precho Antwerpen, Herentals Pretechografie Baby Spa.
Voucher tools step 2. Voucher tools step 3. Boekingen: Babyspa Antwerpen. Boekingen: BabySpa Herentals. Your browser doesn't' support HTML5 video. Download the video instead. 0000: 1x Speed Ontdek de wereld van uw baby. Bij Precho maken we zwangerschapsechos van je kindje in 2D, 3D 4D. Samen met jou kijken we naar je baby in de buik en krijg je deskundige informatie over alles wat we zien. boek direct online. Bonding-time met uw baby. Precho pretechografie en zwangerschapsmassage is een ervaren praktijk met vestiging te Antwerpen. Hier kan u tijdens uw zwangerschap in een ontspannen sfeer genieten en tot rust komen. Een pretecho versterkt de band tussen ouders en baby en stelt tevens bezorgde ouders gerust. De klassieke zwart-wit zwangerschapsechos. Via 100% ultrasone geluidsgolven maken wij prachtige en duidelijke echos op elk moment in de zwangerschap. Bekijk 2D echo.

Contacteer ons