Meer resultaten voor 3de echo

3de echo
Echo's' tijdens je zwangerschap Zwanger Nutricia Baby.
De eerste echo is als je 11 à 14 weken zwanger bent. Dan wordt de duur van je zwangerschap bepaald. De tweede echo staat bekend als de 20 weken echo, en wordt genomen tussen de 18e en 22e week van je zwangerschap.
taxi airport charleroi
Zwangerschapscontroles UZ Leuven.
24 tot 28 weken: zwangerschapscontrole met suikertest. Infosessie over bevallen in UZ Leuven en over kort verblijf in kraamkliniek KIK. 30 tot 34 weken: 3de trimester echo. Echografie bij gynaecoloog. Duur: 30 minuten. Bepalen van groei, grootte en ligging van baby.
poort
Zwangerschapscontrole UZA.
Via een echografie volgen we of uw baby zich goed ontwikkelt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd op verschillende momenten in de zwangerschap.: Echografie in het eerste trimester 11-14weken. Deze echo gebeurt soms vaginaal, maar meestal abdominaal. De doelen van deze echo zijn.:
Autoverzekering
3D Photos Precho Antwerpen, Herentals Pretechografie Baby Spa.
Een pretecho is een unieke ervaring voor de zwangere vrouw, haar partner en het gezin. Een echo wordt gemaakt op basis van 100% geluidsgolven, wat absolute veiligheid garandeert voor zwangere vrouw en foetus. MEER OVER PRECHO. Precho Pretechografie Zwangerschapsmassage Antwerpen.
Echografieën.
Een echografie geeft heel wat informatie over het verloop van de zwangerschap. Geluidsgolven weerkaatsen op de inwendige organen. Het terugkerende geluid echo wordt opgevangen en omgevormd tot een beeld. Er worden 2 echografieën aanbevolen, één in het eerste en één in het tweede trimester van de zwangerschap.
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil.
Wanneer op raadpleging komen Ziekenhuis Oost-Limburg.
10 weken: consultatie bij huisarts of gynaecoloog. 12 weken: 1ste echo. 16 weken: consultatie bij huisarts of gynaecoloog. 20 weken: 2de echo. 25 weken: consultatie bij huisarts of gynaecoloog. 30 weken: 3de echo. 32 weken: consultatie bij huisarts of gynaecoloog.
3D-echografie Zwevegem Boetiek Birds Bees.
Zeker een aanrader deze echo! Evy laat je al genieten van je kleintje nog voor het er is. Nu nog afwachten tot ze geboren is om de leuke kledij van birds en bees te showen Bedankt Evy, en tot binnenkort.

Contacteer ons