Meer resultaten voor baby echo

baby echo
Pretecho Precho Antwerpen, Herentals Pretechografie Baby Spa.
Tijdens de zwangerschap maakt u dankzij een echo bij Precho in een ontspannen sfeer kennis met jullie ongeboren baby. De nadruk ligt bij ons niet op het medische aspect van de zwangerschap maar wel op bonding-time tussen baby en ouders.
baby speelgoed
Pret-echo toont wat ongeboren baby doet Zonnebeke Het Nieuwsblad.
Sommigen brengen ook broertjes of zusjes mee. Ook als de zwangerschap anders verloopt dan verwacht, hebben toekomstige ouders soms behoefte om hun baby zoveel mogelijk te zien. Een extra pret-echo tussen de medische echo's' door kan al voldoende zijn om de ongerustheid weg te werken.
lenen
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil.
inkt
Een echo van je baby Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je weet de uitgerekende datum pas echt na de termijnecho. Aan de hand van deze eerste echo, wordt de exacte duur van de zwangerschap berekend. Op de echo is ook te zien of je zwanger bent van één baby of een meerling.
Echo in het algemeen 24Baby.nl.
Bij een echo wordt gebruik gemaakt van hoogfrequente geluidsgolven die de organen in het lichaam zichtbaar maken. Bij zwangere vrouwen wordt deze techniek gebruikt om meer informatie te krijgen over het verloop van de zwangerschap en de groei en gezondheid van de baby.

Contacteer ons