Resultaten voor echo baby lommel

echo baby lommel
Baby.be echo baby lommelForum.
echo baby lommel. 13 berichten oprichter: falce. Ik ga zaterdag op 13w4 dagen een geslachtsbepaling laten doen bij echo-baby in Lommel! ben zooo zenuwachtig! heeft iemand nog ervaringen met haar? of zin er nog die naar daar gaan? 10/07/2013 165416: Signaleren Antwoorden falce.
persoonlijke lening
9maand Forum Zwangerschap echobaby lommel.
Dit onderwerp heeft 32 reacties, maar geen enkele hiervan valt binnen de huidige actieve periode. Als je de reacties toch wil zien kan je op deze link klikken om ze te tonen. Baby vd Maand. 9maand.com 2000-2018 by BE DeZign.
lening
Ervaring Echobaby Lommel marita Zwangerschapspagina. Ervaring Echobaby Lommel marita Zwangerschapspagina.
16 Ctje1987, 24 jul 2012. Wij hebben volgende week een echo in Lommel. Super veel zin in. Ik heb ook voor haar gekozen na veel positieve reacties gelezen te hebben. Ik kan niet wachten!: Ook voor ons is het ver rijden 1u45min maar we hebben het er voor over!:
dakgoot verstopt
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil. Wil je gewoon een extra echo in je zwangerschap, iets weten, iets meten, iets zien. dan is dit het juiste adres. Schrijf hier in op de nieuwsbrief. Ben je overtijd? Is de zwangerschapstest positief? En wil je het nu snel echt zien? Ben je ongerust en wil je je ongeboren kindje zo snel mogelijk zien? Geslachtsbepaling vanaf 13 weken en 2 dagen. Heb je graag een recente foto om op het volgende familiefeest te laten zien? Wil je mooie extra grote echofoto's' op fotopapier voor in je album? Wil je een CD-rom met een hele reeks foto's' en/of een DVD van de echo met ingesproken uitleg, als blijvende herinnering aan je zwangerschap? Wil je graag weten hoe je kindje er uit ziet en op wie het lijkt? Bij Echobaby ben je daarvoor aan het juiste adres.: Karel Martelstraat 30 in Lommel Belgiƫ, Limburg.
geslachtsbepaling Echobaby lommel Onderwerp Babyplaza.
Voor 35 dus vond dat wel de moeite waard ook perse omdat wij het geslacht wouden weten, en elke echo word dus bevestigd dat wij een meisje krijgen In Houthalen-Helchteren zit ook een daar is mijn schoonzus geweest, wou ik ook eerst gaan maar haalde niet met onze werkuren en die in Lommel werkt dus tot nog later.,
Afspraak maken Echobaby.

Contacteer ons