Op zoek naar echo van baby?

echo van baby
Welkom Precho Antwerpen, Herentals Pretechografie Baby Spa.
Bij ons staat de ontwikkeling van uw baby centraal dankzij de unieke vorm van hydrotherapie en babymassage die we aanbieden. Stimuleer uw babys hersenontwikkeling en motoriek in een veilige en rustgevende omgeving, en geniet van deze unieke vorm van bonding-time.
opstijgend vocht
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil.
kbc
Een echo van je baby Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je weet de uitgerekende datum pas echt na de termijnecho. Aan de hand van deze eerste echo, wordt de exacte duur van de zwangerschap berekend. Op de echo is ook te zien of je zwanger bent van één baby of een meerling.
inktpatronen
Sessies tarieven Echobaby.
Als er iemand van de toekomstige ouders kleurenblind is dan kunnen jullie dat melden, dan doen we de echo in zwart-wit want dat is dan duidelijker. De foto's' hier op de website zijn slechts voorbeelden van foto's' die ik al gemaakt heb. Een bepaalde foto op bestelling lukt niet vermits je je ongeboren baby niet de gevraagde houding kan laten innemen.

Contacteer ons