Meer resultaten voor Wilde eend

Wilde eend
Wilde eend Vogelbescherming.nl.
De wilde eend is onder de Wet natuurbescherming aangewezen als soort die onder strikte voorwaarden mag worden bejaagd door jachtgerechtigden gedurende bepaalde periodes van het jaar van 15 augustus tot en met 31 januari. De wilde eend is door een aantal provincies onder de Wet natuurbescherming aangewezen als soort die belangrijke schade veroorzaakt.
garagepoorten
Wilde eend Hubertus Vereniging Vlaanderen.
Typisch aan de wilde eend, maar ook andere grondeleenden is de aanwezigheid van de spiegel op de vleugels. Deze is bij de wilde eend paars met aan beide zijden een smalle witte band. Met hun brede platte snavel kunnen wilde eenden in de eerste plaats grondelen in laag water.
Autolening
Wilde Eend Bistro, Windhoek Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
15 april 2018 beoordeeld. WildeEendBistro, Owner van Wilde Eend Bistro, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 16 april 2018. 12 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. WildeEendBistro, Owner van Wilde Eend Bistro, reageerde op deze beoordeling Gereageerd 16 april 2018. 16 maart 2018 beoordeeld.
inkt
Recept Wilde" eend met gebraiseerd witloof en schorseneren" njam!
Wilde eend met gebraiseerd witloof en schorseneren. Wilde eend met gebraiseerd witloof en schorseneren. Een recept van njam! chef Johan Segers. Ontdek meer recepten in de categorie 10 20. Ontdek meer recepten in de categorie Wild. Ontdek meer recepten in de categorie Groenten.
Wilde eend Wikipedia.
De oudst bekende wilde eend werd negenentwintig jaar. De wilde eend is de stamouder van de gedomesticeerde tamme eend, die waarschijnlijk voor het jaar 1000 in Zuidoost-Aziƫ gedomesticeerd is. De witte varianten van de tamme eend worden in de Lage Landen ook wel pekingeenden en Hollandse kwakers genoemd.
wilde eend VTM Koken.
De woerd en het vrouwtje hebben 1 ding gemeen: de blauw-paarse vleugelspiegel. De wilde eend komt voor in stad en platteland in vijvers, moerassen, meren, sloten in akkers en weilanden. Het eerste wild van het wildseizoen is de wilde eend.
Wilde eend Ecopedia.
Wilde eend, Anas platyrhynchos. De wilde eend is zonder twijfel de bekendste watervogel. Het mannetje, de woerd, is de enige eendensoort die twee gekrulde staartveren heeft. Verder heeft hij een glanzend groene kop, een witte halsband en een kastanjebruine borst.

Contacteer ons