Resultaten voor ooievaar

ooievaar
Ooievaar Wikipedia.
Een Ciconia fossiel, een distaal eind van een rechter humerus is gevonden in Miocene lagen op Rusinga Island in het Victoriameer in Kenia. 20 Het 24 tot 6 miljoen jaar oude fossiel komt mogelijk van een ooievaar of een zwarte ooievaar C.
raamdecoratie
De zoo-reporters: De ooievaar Ketnet.
Een ooievaar eet amper als hij reist. Hij is een zweefvlieger en dan reis je liefst zo licht mogelijk. De ooievaar stond vroeger bekend als geluksbrenger. Als de ooievaar een nest op je schouw bouwde, was je beschermd tegen bliksem en ander onheil.
lening
Ooievaar Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Daarnaast heeft hij ook tijd voor zichzelf nodig. Jongen worden grootgebracht in een goed verzorgd nest. De Ooievaar is geduldig en heeft een snel reactievermogen. Hij drukt zijn humeur uit door het geklepper van zijn snavel. Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.
Inktpatroon
Natuur wereld Ooievaar.
De ooievaar Ciconia ciconia. De ooievaar is een zeer grote, zwart witte vogel op lange poten, met een lange hals en een lange, spitse snavel. Het lichaam en binnenzijde van de vleugels zijn helemaal wit; buitenste vleugels en handpennen zwart.
Ooievaar Natuurpunt.
Ooievaar Ciconia ciconia. De ooievaar hoort, samen met 19 andere vogelsoorten, thuis in de ooievaarsfamilie. Deze grote en opvallende vogel is één van de bekendste vogelsoorten uit deze reeks, eeuwenoude volksverhalen en voorstellingen van de ooievaar als babydrager hebben dit uiteraard mee in de hand gewerkt.
Ooievaar Natura2000.
Het plaatsen van nestplatforms of Ooievaarswielen in potentiële broedgebieden kan de soort helpen om meer potentieel geschikte gebieden te koloniseren. De Ooievaar heeft nood aan uitgestrekte, vochtige, reliëfrijke weilanden met sloten en depressies, hooilanden en moerassen, alle met een hoog voedselaanbod.
Echte liefde: ooievaar vliegt elk jaar 14.500 km om kleintjes te maken met wijfje dat niet kan vliegen Dieren Wetenschap Planeet HLN.
Echte liefde: ooievaar vliegt elk jaar 14.500 km om kleintjes te maken met wijfje dat niet kan vliegen. 15 april 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. AFP Stjepan Vokic, streelt Malena, het ooievaarswijfje dat hij in 1993 adopteerde. Het dier was aangeschoten door jagers en kan niet meer vliegen.

Contacteer ons