Resultaten voor ooievaar

ooievaar
Rikkie De Ooievaar Officiële trailer Vlaams gesproken YouTube.
Achtergelaten in het bos is Rikkie rotsvast van plan om iedereen te tonen dat ook hij een echte ooievaar is. Met de hulp van Olga, een excentrieke uil en Kiki, een narcistische en disco-dansende parkiet, maakt hij zijn eigen reis naar het Zuiden.
lenen
Echte liefde: ooievaar vliegt elk jaar 14.500 km om kleintjes te maken met wijfje dat niet kan vliegen Dieren Wetenschap Planeet HLN.
Echte liefde: ooievaar vliegt elk jaar 14.500 km om kleintjes te maken met wijfje dat niet kan vliegen. 15 april 2018. Deel via Facebook 6164 Tweet. AFP Stjepan Vokic, streelt Malena, het ooievaarswijfje dat hij in 1993 adopteerde. Het dier was aangeschoten door jagers en kan niet meer vliegen.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008289/SEA.aspx
Natuur wereld Ooievaar.
De ooievaar Ciconia ciconia. De ooievaar is een zeer grote, zwart witte vogel op lange poten, met een lange hals en een lange, spitse snavel. Het lichaam en binnenzijde van de vleugels zijn helemaal wit; buitenste vleugels en handpennen zwart.
raamdecoratie
Ooievaar Wikipedia.
Een Ciconia fossiel, een distaal eind van een rechter humerus is gevonden in Miocene lagen op Rusinga Island in het Victoriameer in Kenia. 20 Het 24 tot 6 miljoen jaar oude fossiel komt mogelijk van een ooievaar of een zwarte ooievaar C.
Ooievaar Webcam.
Een andere ooievaar heeft ook intresse getoond in het nest. Op dit moment heeft dat nog niet tot grote problemen geleid en kan de vrouwtjes ooievaar nog rustig doorbroeden. Twee eieren 3 april 2018. Afgelopen week zijn er twee eieren gelegd in het nest van de ooievaar.
Menu's' Restauran de Ooievaar Roeselare.
De Ooievaar Planckendael.
In continent Europa kan je op het terras van De Ooievaar genieten van een fruitige sangria, een ijscoupe met aardbeien of een Brusselse Wafel met slagroom. Heb je grotere honger? Geen probleem, hier kan je ook terecht voor een knapperige pizza en een glas wijn. 252Kb Allergenen Ooievaar.
Ooievaar Natuurpunt.
Ooievaar Ciconia ciconia. De ooievaar hoort, samen met 19 andere vogelsoorten, thuis in de ooievaarsfamilie. Deze grote en opvallende vogel is één van de bekendste vogelsoorten uit deze reeks, eeuwenoude volksverhalen en voorstellingen van de ooievaar als babydrager hebben dit uiteraard mee in de hand gewerkt.
De zoo-reporters: De ooievaar Ketnet.
Een ooievaar eet amper als hij reist. Hij is een zweefvlieger en dan reis je liefst zo licht mogelijk. De ooievaar stond vroeger bekend als geluksbrenger. Als de ooievaar een nest op je schouw bouwde, was je beschermd tegen bliksem en ander onheil.
Ooievaar Natura2000.
Het plaatsen van nestplatforms of Ooievaarswielen in potentiële broedgebieden kan de soort helpen om meer potentieel geschikte gebieden te koloniseren. De Ooievaar heeft nood aan uitgestrekte, vochtige, reliëfrijke weilanden met sloten en depressies, hooilanden en moerassen, alle met een hoog voedselaanbod.

Contacteer ons