Op zoek naar 3d echo limburg?

3d echo limburg
Welkom Echobaby.
Je kan er in een gezellige huiselijke sfeer genieten van de beelden van je ongeboren baby en daarbij krijg je informatie over alles wat er te zien is op de echo. Pretecho in 2D en 3D, echografie van jouw baby wanneer jij wil en wat jij wil. Wil je gewoon een extra echo in je zwangerschap, iets weten, iets meten, iets zien. dan is dit het juiste adres. Schrijf hier in op de nieuwsbrief. Ben je overtijd? Is de zwangerschapstest positief? En wil je het nu snel echt zien? Ben je ongerust en wil je je ongeboren kindje zo snel mogelijk zien? Geslachtsbepaling vanaf 13 weken en 2 dagen. Heb je graag een recente foto om op het volgende familiefeest te laten zien? Wil je mooie extra grote echofoto's' op fotopapier voor in je album? Wil je een CD-rom met een hele reeks foto's' en/of een DVD van de echo met ingesproken uitleg, als blijvende herinnering aan je zwangerschap? Wil je graag weten hoe je kindje er uit ziet en op wie het lijkt? Bij Echobaby ben je daarvoor aan het juiste adres.: Karel Martelstraat 30 in Lommel België, Limburg.
persoonlijke lening
Wanneer op raadpleging komen Ziekenhuis Oost-Limburg.
Wij bieden 2 types aan: echo geslachtsbepaling en 3D echo. Vanaf de termijn van 15 weken zwangerschap is het geslacht te herkennen, maar nog steeds onder voorbehoud zie verder de factoren die dit kunnen beïnvloeden. Pas op de medische echo op 20 weken kan een geslacht bevestigd worden.
SEO optimalisatie
Echoscopie Smeets Venlo-Blerick Limburg.
Afspraken ook s avonds en in weekend mogelijk. Het is mogelijk om bij Echoscopie Praktijk Smeets te Venlo-Blerick Limburg 4D pretecho beelden te laten maken. Dit zijn bewegende 3D beelden van jullie baby in kleur. Tevens kun je de bloedstroming zien in kleur en kun je het hartje horen.
partytent
Radiologie Jaspers: Zwangerschap.
Je gaat met ontblote onderbuik op een onderzoektafel liggen en er wordt een koude gel op je onderbuik aangebracht. Hierna wordt er met een echosonde kunststof voorwerp over je onderbuik gewreven. Via de computer verschijnen de beelden op het scherm.
Wonder in zicht 2D-3D-4D pretecho Pretecho's' Limburg België.
Op deze site wil ik jullie laten zien hoe je via een pretecho in 2D, 3D of 4D al voor de geboorte kennis kan maken met jullie babytje. Met een pretecho kan je al snel een minimensje zien of het geslacht ontdekken.
Pretecho Limburg biedt alle pretecho adressen in Limburg.
20 weken echo. 2D, 3D of 4D echo: het verschil. Home Pretecho Limburg. Pretecho Limburg: uw overzichtspagina van de pretechobureaus in Limburg. Frappant is dat er geen pretechobureau in de hoofdstad Maastricht te vinden is. Maar in Limburg kun je wel jouw geluk op in Nuth, Oirsbeek en Venlo-Blerick.
Pretecho 3D/4D echo bureau Oirsbeek/Limburg Echowonder praktijk ook voor o.a. Heerlen, Sittard en Maastricht.
Graag zie ik jullie in mijn praktijk. Wij verwelkomen klanten uit de hele regio Limburg bij ons echobureau in Oirsbeek. We hebben de afgelopen jaren al zwangere vrouwen voor een pretecho mogen ontvangen uit o.a. Sittard, Geleen, Hoensbroek, Heerlen, Landgraaf en Maastricht. We ontvangen jou ook graag voor een 2D, 3D of 4D echo.

Contacteer ons