Zoeken naar 3d ooievaar

3d ooievaar
Vind ooievaar 3d op Marktplaats.nl.
3d ooievaar die door het raam vliegt huren bensan enter de bensan 3d ooievaar voor op het raam te maken een unieke blikvager ook welkom bij de geboorte dé ooievaar die door het raam vliegt is de 3d-ooievaar deze 3d ooievaar vliegt uw kamer letterlijk binnen.
heftrucks
Originele geboorte aankondiging met de levensechte geboorte 3D ooievaar!
Tip: De geboorte 3D ooievaar kan ook zonder paal worden neergezet op het balkon, garage of afdak! Tip: het is ook mogelijk om zelf een krijtbord onder het nest te hangen en hierop de naam van de baby te schrijven.
Lening berekenen
3D OOIEVAAR Uniek verhuur.
Deze 3D ooievaar vliegt letterlijk uw kamer binnen. De ooievaar is eenvoudig te bevestigen op ieder raam. Zie ook andere.: return to listing. Copyright by Uniek-Verhuur 2018 Powered by Anura Cookies Privacyverklaring. Om deze website volledig te laten functioneren wordt er gebruik gemaakt van cookies.
lenen
3D ooievaar huren www.crazyjumpcity.be.
3D ooievaar huren. Aantal keer getoond.: Makkelijk te bevestigen door middel van zuignapjes. De poten en het achterlijf worden aan de buitenkant van het raam bevestigd. De kop aan de binnenkant van het raam. Met de meegeleverde zwarte tape worden de barsten in het raam gemaakt.
Geboorteborden.
De 3D Baby is evenals de 3D ooievaar van een vuil en water afstotend materiaal gemaakt zodat deze lange tijd of meerdere malen te gebruiken is. De 3D Baby wordt compleet geleverd met 2 ballonnen. 1 rose en 1 blauwe ballon.
Te huur: Ooievaar, 3D ooievaar raam, 3D baby, geboortebord Te koop 2dehands.be.
3D ooievaar zie foto 12. De beroemde 3D ooievaar vliegt dwars door je raam! De kop hangt binnen in het huis en het lijf hangt aan de buitenkant. Spanwijdte van de ooievaar is 130 cm. De ooievaar wordt met zuignappen bevestigd aan het raam.

Contacteer ons