Resultaten voor webcam ooievaar

webcam ooievaar
Wilsum.info Webcam. Wilsum.info Webcam.
Na een drietal jaren succesvol een webcam op het ooievaarsnest gehad te hebben, constateert Dorpsbelangen Wilsum dat het aantal bezoekers van de webcam sterk teruggelopen is. Tevens zijn er technische problemen met de camera. Dit opgeteld bij de maandelijkse kosten van de internetlijn en de streamingkosten heeft ons doen besluiten het project webcam" Ooievaarsnest" niet meer voort te zetten.
kbc
Webcam Ooievaars.nl.
lening
Ooievaar webcam blog.
Ooievaar webcam blog. Ooievaar webcam blog. Twee kuikens geboren 2 mei 2018. Vanochtend zijn de eerste twee kuikens in het nest van de Ooievaar uit het ei gekropen. Waarschijnlijk zal het derde ei ook snel uitkomen, mischien vandaag al. Het derde kuiken zal nog iets langer op zich laten wachten.
verhoogde wc bril
De ooievaar-webcam in Gennep staat weer aan L1.
Vogelliefhebbers kunnen de komende maanden weer het gezinsleven van diverse vogels volgen via de webcam. Dit weekend werden door Vogelbescherming Nederland de webcams van Beleef de Lente weer aangezet. Bijvoorbeeld de webcam op het stadhuis van Gennep. Kees de Pater van Vogelbescherming hadden we aan de lijn.:
voice-over
Ooievaars terug in Arcen en live te volgen via webcam Venlo.
Aan de broedpaal, die op 20 meter hoogte staat, is nu een webcam opgehangen zodat iedereen het ooievaarspaar goed kan bekijken. Het is de vraag of er weer een jong ter wereld komt in dit nest. Vorig jaar werd de jonge ooievaar in mei waargenomen.
Meegluren in het nest van een ooievaar? Bekijk de livestream Omroep Gelderland.
Meegluren in het nest van een ooievaar? Bekijk de livestream. Het ooievaarsnest in Wamel. Het ooievaarsnest in Wamel. ARNHEM Omroep Gelderland biedt sinds maandag een uniek kijkje in de Gelderse natuur. Livestreams volgen het leven van Gelderse dieren en zijn te zien op het YouTube-kanaal van natuurplatform BuitenGewoon.
Ooievaar Webcam.
Het vierde ei volgde een aantal dagen later, In de nacht van 6 op 7 mei is het laatste ei uitgekomen. Deze was op 7 mei om 7.07 voor het eerst echt duidelijk op de webcam te zien. Ga naar oudere blogs. 25.06.18 Gestuntel tijdens vliegoefeningen. 22.06.18 Vreemde ooievaar valt het nest aan.
Ooievaar Vogelbescherming.
Geschikt voor in de les. Terugblik op succesvol seizoen. Het verhaal van de HAVIKEN. spanning, hoop, dood, nieuw leven. KAUW Kauwen voor de webcam. OOIEVAAR Kijkje in het ei. Hoe ziet een ei er van binnen uit? In de klas.
Live Webcams.
Ooievaar Webcam Deze webcam wordt u aangeboden in samenwerking met Beleef de Lente. Steenuil Webcam Deze webcam wordt u aangeboden in samenwerking met Beleef de Lente. Kerkuil Webcam Deze webcam wordt u aangeboden in samenwerking met Beleef de Lente. Zeearend Webcam Deze webcam wordt u aangeboden in samenwerking met Beleef de Lente.

Contacteer ons