Meer resultaten voor webcam ooievaar

webcam ooievaar
Ooievaars terug in Arcen en live te volgen via webcam Venlo.
Aan de broedpaal, die op 20 meter hoogte staat, is nu een webcam opgehangen zodat iedereen het ooievaarspaar goed kan bekijken. Het is de vraag of er weer een jong ter wereld komt in dit nest. Vorig jaar werd de jonge ooievaar in mei waargenomen.
Leuven Taxi
Webcam Ooievaars.nl.
vochtbestrijding
Ooievaar Webcam.
Het vierde ei volgde een aantal dagen later, In de nacht van 6 op 7 mei is het laatste ei uitgekomen. Deze was op 7 mei om 7.07 voor het eerst echt duidelijk op de webcam te zien. Twee kuikens geboren 2 mei 2018. Vanochtend zijn de eerste twee kuikens in het nest van de Ooievaar uit het ei gekropen.
kredieten
Ooievaar Vogelbescherming.nl.
STEENUILEN 2 locaties. Geschikt voor in de les. Terugblik op succesvol seizoen. Het verhaal van de HAVIKEN. spanning, hoop, dood, nieuw leven. KAUW Kauwen voor de webcam. OOIEVAAR Kijkje in het ei. Hoe ziet een ei er van binnen uit?
Wilsum.info Webcam. Wilsum.info Webcam.
Na een drietal jaren succesvol een webcam op het ooievaarsnest gehad te hebben, constateert Dorpsbelangen Wilsum dat het aantal bezoekers van de webcam sterk teruggelopen is. Tevens zijn er technische problemen met de camera. Dit opgeteld bij de maandelijkse kosten van de internetlijn en de streamingkosten heeft ons doen besluiten het project webcam" Ooievaarsnest" niet meer voort te zetten.

Contacteer ons