Meer resultaten voor kievit

kievit
Schooltv: De kievit Weidevogels die hun eigen naam roepen. Schooltv: De kievit Weidevogels die hun eigen naam roepen.
De kievit líjkt helemaal zwart-wit, maar als je dichtbij kijkt zie je in zijn staart roodbruine kleuren. Als de kievit zijn veren insmeert met vet, kun je die kleuren goed zien. De kievit is dol op bodemdiertjes. Met zijn puntige snavel peutert hij wormen uit de grond.
kalmthout
Kievit Wikipedia.
De kievit komt in het najaar in grote groepen samen om naar het warme zuiden te trekken. Bij gevaar veinst een kievit een gebroken vleugel en probeert zo een naderende wezel, vos of hermelijn weg te lokken bij het nest.
kalmthout
De Grote Kievit Geel, België BB Beoordelingen TripAdvisor.
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij De Grote Kievit met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
kalmthout
Afwijkend statuut kievit Vogelbescherming Vlaanderen.
Afwijkend statuut kievit. Home / Wetgeving / Wettelijk statuut fauna / Wettelijk statuut vogels Afwijkend statuut kiev. Deze soort daarbij inbegrepen alle ondersoorten, rassen en variëteiten behoort tot categorie 2 van het Soortenbesluit. Het is een soort die van nature in het wild voorkomt of is voorgekomen in het Vlaamse Gewest, of er reeds lang is ingeburgerd.
verhuizingen Aalst
De Kievit drankenhandel Heist op den Berg.
De Kievit drankenhandel Heist op den Berg. Bij ons kan u vinden: een ruime keuze in bieren, frisdranken, wijnen, sterke dranken, rookwaren, melk produkten, snoepwaren en een uitgebreide keuze in geschenkartikelen. Verder leveren wij aan particulieren, horeca, bedrijven, scholen, feesten, bierhandelaren, enz.
kievit Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Vertalingen kievit NLFR. de kievit m. le vanneau m. le vanneau huppé m. Bronnen: interglot; Wikipedia.; Voorbeeldzinnen met kievit.
Kievit Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Bij gevaar veinst de Kievit een gebroken vleugel en probeert hij zo een naderend roofdier weg te lokken bij het nest. De Kievit is heel sociaal en heeft gemeenschapszin. Hij heeft een langzame vlucht, maar kan ook acrobatische trucjes uithalen in de lucht.
Familie Kievit De Rijkste Belgen.
Home / Familie Kievit. Familie Kievit 468. Vermogen 35 215 000. Gekend als Onbekend. Activiteit Beheer vermogen. Huidige positie 468. Tot 1999 was Jan Kievit de gedelegeerd bestuurder van het ingenieursbureau J-Tec. In dat jaar werd de groep overgekocht door Katoen Natie KTN van Fernand Huts.
Kievit Vogelbescherming.
De kievit is een beschermde inheemse diersoort. Net als alle andere vogels die van nature in het wild in Nederland voorkomen zijn kieviten beschermd op grond van de Europese Vogelrichtlijn. De bescherming van de kievit is in Nederland geregeld in de Wet natuurbescherming.
Kievit II B Interbuild nv.
Kievit II B. Het project Kievit II B bestaat uit een ondergrondse parking, commerciële ruimtes op het gelijkvloers, een woontoren van 13 verdiepingen met in totaal 56 appartementen, en een kantoorgebouw van 6 verdiepingen. Het project is gelegen in de Van Immerseelstraat, in de Antwerpse wijk Kievit, en sluit aan op de eerste fase van dit project Kievit II A, eveneens door Interbuild uitgevoerd.
AG VESPA Kievit II.
Kievit II strekt zich uit vanaf het station Antwerpen-Centraal, tussen de spoorwegbedding en de Van Immerseelstraat, tot aan de Van de Nestlei. Dat gebied is ongeveer 2 hectare groot. Kievit II is gestart in 2012 en zal afgerond zijn tegen eind 2019.
Kievit Vanellus vanellus Waarnemingen.be.
Voortschrijdende mechanisatie, waarmee steeds vroeger in het jaar het land bewerkt wordt, monotone hoogproductieve grassoorten en diepteontwatering zijn enkele oorzaken waardoor de kievit steeds meer verdrongen wordt naar de spaarzame, daarvoor ingerichte natuurgebieden. Bron: Natuurvereniging Geaflecht Gorredijk. Verspreiding: EU widespread. Kievit Vanellus vanellus ETI Bioinformatics. Kievit Vanellus vanellus.

Contacteer ons