Meer resultaten voor sneeuwuil

sneeuwuil
Sneeuwuil.
De sneeuwuil wordt gekenmerkt door zijn witte kleur, gele ogen en zwarte snavel. Elk dier ziet er anders uit, de ene sneeuwuil heeft namelijk meer stippen dan de andere. Vrouwtjes en jonge dieren hebben meestal meer stippen dan de mannetjes.
hoeveel kan ik lenen
Sneeuwuil: Identiteitskaart Rangerclub. background. bird. bird2. camel. contest-block. cover-gradient. cover. cover. download-block-mask. download-block-mask. monkey. monkey2. register-block. rhino.
De vrouwtjes van de sneeuwuil hebben meer zwarte vlekken dan de mannetjes. Sneeuwuil is een magisch dier! Je kent hem vast en zeker als Hedwig, de uil van Harry Potter. De sneeuwuil heeft een prachtig wit verenkleed met zwarte vlekjes.
AdWords
Sneeuwuil Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Home / Totems / Totemzoeker / Sneeuwuil. Deze krachtige vogel is sterk en niet snel van zijn stuk te brengen. De Sneeuwuil reageert rustig en bedaard. Hij is zeker niet bang en in staat om zich te verdedigen tegen veel grotere dieren.
verhuizingen Aalst
Sneeuwuil WNF.
Deze grote uil is vooral bekend van Harry Potter. Hij heeft gele ogen, het mannetje is geheel wit, het nog grotere vrouwtje is wit met zwarte vlekjes. De sneeuwuil leeft in het gehele Hoge Noorden en is goed aangepast aan de kou.
Sneeuwuil strijkt neer in Zeebrugge Dieren Wetenschap Planeet HLN.
Een crash van die populaties of de onbereikbaarheid ervan door de hevige sneeuwval, kan hen dwingen naar voedselrijkere streken af te zakken" De vogel in Zeebrugge is ongeringd, allicht gaat het om een wild exemplaar. Enkele dagen eerder werd in Calais en Hanstholm Denemarken ook uitzonderlijk al een sneeuwuil gezien.
Sneeuwuil Wikipedia.
De witste vogels maken mogelijk ook gebruik van de albedo van sneeuw, waardoor ze mogelijk lagere, minder zichtbare zitplaatsen kunnen uitkiezen dan gevlektere exemplaren. Vrijwel het gehele gezicht van de sneeuwuil is geïsoleerd. De isolatie die het verenkleed van de sneeuwuil biedt, is buitengewoon ontwikkeld.
Weetjes: De sneeuwuil Animals Today.
De sneeuwuil heeft maar weinig natuurlijke vijanden, maar de volwassen exemplaren zijn zeer voorzichtig en en kunnen hun kinderen tegen allerlei soorten bedreigingen beschermen. Tijdens de nesttijd beschermen de uilen hun nest regelmatig tegen poolvossen, honden, grijze wolven en andere roofvogels.
Sneeuwuil Bubo scandiacus Waarnemingen.be.
Sneeuwuil Bubo scandiacus 2009-01-04 Uitkerke Weiden Velduilweiden Uitkerke VWUK Koen Lepla. Sneeuwuil Bubo scandiacus 4 stemmen. 2008-12-08 Uitkerke Weiden Velduilweiden Uitkerke t Molentje Uitkerke MOUK Raymond De Smet. Raymond De Smet. Sneeuwuil Bubo scandiacus 2009-01-04 Uitkerke Weiden Velduilweiden Uitkerke VWUK Koen Lepla.

Contacteer ons